WS Twente Club van 100

De WS Twente Club van 100 is bedoeld voor iedereen die WS Twente een warm hart toedraagt en een bijdrage van 100 euro wil doneren. Dit kunnen leden zijn, teams, selecties, familieleden, bedrijven, instellingen, et cetera.

Als lid krijgt u uw eigen bordje op het Club van 100 bord bij de trap van de tribune van het doelgroepenbad. Iedereen die komt kijken zal uw naam hier terug vinden. Daarnaast krijgt u een ‘virtueel’ bordje op de WS Twente website.

Uiteraard geldt ook hierbij weer dat andere vormen van Club van 100 sponsoring bespreekbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld uw lidmaatschap van de Club van 100 combineren met het sponsoren van ballen, zwemattributen of zelfs wedstrijden.

Heeft u vragen of wilt u graag Club van 100 sponsor worden, aarzel dan niet om ons in of rond het bad aan te spreken of stuur een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De Club van 100 van WS Twente:

AutoRent Twente Woningrenovatie Twente Van Buuren Hengelo
The Wash Fysiotherapie "De Breemars"               Bos Camperverhuur Hengelo       
C1000 Boddeman     Wolfs Woontextiel Hengelo Dolf Plaggermans
De Aanleiding Relatiemanagement         Graveerinrichting Kleinsmit Jan Heuvelman

 

Steunstichting WS Twente

2013 is voor WSTwente een Jubileumjaar. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit wil de vereniging een flexibele keerwand in het 50meterbad plaatsen zodat het bad naar wens in delen van 25 meter kan worden opgedeeld. Dit biedt als belangrijk voordeel dat groepen met verschillende niveaus tegelijkertijd optimaal van het beschikbare water gebruik kunnen maken. Ook het tegelijkertijd laten trainen van zwemmers en waterpoloteams wordt hiermee mogelijk.

Om dit ook financieel mogelijk te maken heeft de vereniging de Steunstichting WSTwente opgericht. Hierdoor wordt het mogelijk dat giften door de fiscus niet worden belast.

Wilt u meer weten over de Steunstichting neem dan contact op met de voorzitter van deze stichting.