Winnaars hebben een doel [25/03/2019]

WS TWENTE KAMPIOEN 1E KLASSE REGIO OOST

Zaterdag 23 maart zwom Team 2 de laatste en alles beslissende competitiewedstrijd in het Twentebad Hengelo. Een bloedstollende middag waarin de zwemmers luid werden toegejuicht door een voltallig publiek.

In de directe confrontatie met OZ&P, Het Ravijn en De Berkelduikers2, moest de voorsprong verdedigd worden. Het werd een nek aan nek race waarin mooie prestaties werden neergezet en vele pr’s zijn gezwommen. Het hele team, 57 zwemmers sterk, stond als één man de ploeggenoten in het water naar voren te schreeuwen. Wat een sfeer en wat een wedstrijd.

Uiteindelijk de verlossende woorden:

29 seconden sneller dan De Vrije Slag uit Ede en 33 seconden sneller dan de Zuiderzee zwemmers. Hiermee is WS Twente team 2 Kampioen 1e  klasse Regio Oost en promoveert team 2 naar de landelijke  C-competitie.

WS Twente schaart zich hierdoor in een rijtje van in totaal 5 clubs die met twee teams op landelijk niveau meezwemmen.

Winnaars hebben een doel, aldus Paul Jurcka / hoofdtrainer 2e selectie WS Twente